Coleslaw

1 lille hvidkålshoved
4-6 gulerødder

Marinade:

2 spsk. Honning dijonsennep
1 dl æblecidereddike
3 tsk sellerisalt
2 spsk. sukker
1 tsk. Stødt spidskommen
friskkværnet peber

Coleslaw dressing:

2 dl creme fraiche18%
2½ dl Colemanns ægte mayonaise
salt og peber
sukker efter behag (Vi bruger 3 tsk).

 

Snit hvidkålen meget fint i ikke alt for store strimler.
Riv gulerødderne groft på rivejernet.
Bland kål og gulerod sammen.
Rør marinaden sammen og tilsæt marinaden til kål og gulerødder.
Lad det trække i min. 30 min. I køleskabet
Vend tit rundt i blandingen
Rør coleslaw-dressingen sammen af de nævnte ingredienser.
(smagen skal ligge på den søde side)
Lav gerne marinade og dressing dagen før. Det bliver den kun bedre af, men bland den ikke sammen med kålen!!!
Frahæld marinaden fra kålblandingen. Klem marinaden ud af blandingen med fingrene. Ellers bliver den for sur.
Kom kålblandingen i coleslaw dressingen og vend det hel rundt, minutter før serveringen
Pynt med finthakket bredbladet persille.